maanantai 30. marraskuuta 2015

"Kaikettomat" leivokset




Ohje siis alunperin täältä: linkki. Muunsin sitä sopivaksi:

1 pkt Farinan gluteiiniton suklaakakku jauhoseosta
1 pieni banaani soseena
1prk piltin päärynäsosetta
0,5dl öljyä
0,75dl päärynäjuissia
ehkä jotain 0,5dl mummon perunahiutaleita (pussista)

Sekoita soseutettu banaani, öljy, piltti ja päärynäjuissi. Lisää joukkon jauhot ja perunahiutaleita riippuen koostumuksesta. Vatkaa taikinaa sähkövatkaimella. Ohjeessa lukee kuohkeaksi, muttei se mun mielestä miksikään muuttunut. :D Puoli pellillistä tulee tästä ja siitä 6 leivosta tai pieni kakku. Oli kyllä tosi hyvää. Ohjeessa 200 astessa ja 35-40 min, itse paistoin ohutta pohjaa korkeintaan 20 min.

Päällistä en tehnyt lainkaan, kun aika oli vähän rajallista, mutta lykkäsin väliin ja päälle Oatlyn kauravaniljakastiketta ja mustikoita. Oli muuten tosi hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti