torstai 6. maaliskuuta 2014

Miehet huomio: Naistenpäivä lähestyy...

Ihan ensiksi sopii lukaista tämä teksti iltalehden sivulta. Huomaa pieni katkera häivähdys osassa viestejä. :D Eihän se naurun asia ole, mutta minua se ainakin nauratti. "Edes joskus" ja silleen. No, tottahan se saattaa ollakin. Siksi varmaan nauroin. Ennen arvostelua saanen sanoa että kerron vaan omat mielipiteeni.

No joka tapauksessa on mulla naisillekin asiaa. Kummasti helpottaa asiaa kun yrittää arvostaa niitä pieniä asioita mitä tapahtuu. Kun mies yrittää, älä takerru pikkuseikkoihin.

Esimerkiksi haluat suklaata.

Haavekuva: Mies lukee ajatuksesi puolesta sanasta ja 10 minuutin päästä ovellasi on lähetti ruusukimpun ja belgialaisen suklaarasian kanssa.

Todellisuus: Sanot että mielesi tekee suklaata, saat taivuteltua miehen hakemaan itsellesi suklaata, annat rahankin ja lainaat autoa kauppareissua varten. Mies tulee takaisin ja huomaat, ettet muistanut spesifioida suklaan merkkiä tarpeeksi tarkkaan ja suklaa on väärän merkkistä (Älä sano sitä!). Lisäksi joudut lähtemään joka tapauksessa uudelleen kauppaan, sillä jääkaappia täyttää lähinnä valo. No ei se mitään. Ensin kiität ja kehut miestä ja syöt onnellisena suklaata.

Got the point? Toinen esimerkki: Löhöätte sohvalla äijäsi kanssa (lapset nukkuu, onko niitä?), sohvan eri päissä tietenkin. Mitä jos sen välimatkan kuroisi täksi illaksi umpeen? Siirryt sohvan toiseen päähän (ja mies, tee tilaa!). Ehdit olemaan vahvat käsivarret ympärilläsi noin 7 minuuttia, kunnes lapset huutavat, joltain tulee verta nenästä, palohälytin huutaa tai miehen käsi puutuu. Kysymys: Ehditkö nauttimaan läheisyydestä ennen arkeen paluuta?

No niin. Mies. Kokemukseni mukaan yleensä tarvitaan selvät ohjeet siitä mitä halutaan tapahtuvaksi (älkää ottako tätä naljailuna!). Ehkä ruoka valmiina? Miten olisi kynttilä ruoan oheen? Tai ehkä jopa tiedät mistä löytyy servetit? Oma mielipiteeni on, että sillä ei ole mitään merkitystä mitä se ruoka on, vaikka se olisi Atrian makaronilaatikko kumottuna lautaselle. (Nainen: Älä sano ettei ole nälkä. Jos ruoan vieressä on kynttilä, syö. Älä kiinnitä huomiota tiskeihin.)


Muistilista naistenpäivälle, josta voit valita sopivan:
- Kynttilä, jonka muistat sytyttää
- Ruoka valmiina
- Kahvi keitettynä valmiiksi ja ehkä jopa sänkyyn tarjoiltuna
- Naistenpäiväkortti
- Kukka tai kukkia
- Tai mitä tahansa minkä olet ostanut naista ajatellen (paketti tummapaahtoista kahvia?)

Ja jos mahdollista, toimita halin ja pusun saattelemana.

Valmiista murotaikinasta tähän pystyy takuulla kuka tahansa, eikä se edes vie aikaa.

Viimeisenä asiana saan varmaankin muistuttaa, että naisen ei tarvitse olla oma, että voit antaa ruusun tai laittaa kortin postilaatikkoon. Ja tämä teksti ei ole sitä varten, että saisin postissa 15 naistenpäiväkorttia, vaan siksi että mahdollisimman moni mies muistaisi muistaa naista naistenpäivänä. Ja se kyseinen päivä on lauantaina 8.3, eli ihan pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti