sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pipareita riisijauhosta


En löytänyt enää omaa ohjettani mutta tämä näyttää muokattuna aika samalta kuin käyttämäni.

100 g maidotonta margariinia
1/2 dl sokeria
1/2 dl siirappia
3-4 dl hienoja riisijauhoja
2 tl leivinjauhetta (tai 1tl soodaa)
Kiehauta rasva, siirappi ja sokeri. Jos ruokavalioon sopii, lisää ripaus kanelia. Sekoita joukkoon jauho-leivinjauheseos. Taikina saa olla pehmeää. Laita jääkaappiin kovettumaan. Kauli ja ota muotilla pipareita. Paista 200 asteessa n. 8 min.

Kuorrutteeseen käytin mustikkamehua ja tomusokeria. :) Kivasti värjää, eikä tarvi varsinaisia väriaineita. Mietin myös päärynämehua, mutta ei ehtinyt kokeilemaan.



















- Mitä, joko tää taikina loppu?? Miksei tätä oo LISÄÄÄ??
Omana kommenttina sanoisin, että eivät juurikaan maistuneet riisijauholta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti