2dl hirssijauhoja
1,5dl sokeria
1dl tapiocatärkkelystä
1dl auringonkukkaöljyä
1 purkki päärynäpilttiä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasva ja piltti. Jos taikina on löysää (vetistä), lisää hirssijauhoja. Nostele leivinpaperille pikkuleiviksi ja taputtele kastelluin sormin tasaisiksi.
Paista 225°C 10-15 min. Kärähtävät helposti!
Ventsun raastekeksit
2dl hirssijauhoja
1,5dl sokeria
1dl tapiocatärkkelystä
1dl auringonkukkaöljyä
1dl bataattia raasteena
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasva ja bataattiraaste. Jos taikina on löysää (vetistä), lisää hirssijauhoja. Nostele leivinpaperille pikkuleiviksi ja taputtele kastelluin sormin tasaisiksi.
Paista 225°C 10-15 min. Kärähtävät helposti!
Ronsun mariannekeksit
1½ dl sokeria
1 muna
3 dl semper glut. jauhoseosta (fin mix)
1 tl leivinjauhe
1 tl vaniljasokeri
½ dl mariannerouhetta
Sekoita vispilällä öljy, sokeri ja muna löysäksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää ne taikinaan.
Laita pellille keoksi, leviävät uunissa (paljon).
Laita pellille keoksi, leviävät uunissa (paljon).
Paista 225°C 5-10 min.
Todella hyvä ja rapeita!
Leviävät uunissa joka suuntaan (jota minä en ottanut huomioon....)!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti