maanantai 16. toukokuuta 2011

Emmi Noora ulkonaKetunleipiä!


Pinsessa :)
Väsyhti.

6 kommenttia:

 1. Hei, ootko itte tehny nää nuket vai hankkinu jostain muualta? Jos, niin mistä, ja minkä verran maksoi? Ja miten innostuit reborn-nukeista alun perin?

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Hankin osina www.bountifulbaby.com (paitsi täytteet suomesta)ja itse maalannut, juurruttanut hiukset ja painottanut. Ohjeita löytyy paljon youtubesta. Nukkeihin saa käytettyä paljonkin, mutta esim bountifulbabyn hintoihin tulee lisäksi vielä painon mukaan rahti mikä maksetaan tulliin.

  Innostuin reborn-nukeista, kun näin niitä livenä ensimmäisen kerran. Lisäksi ne toimivat hyvinä käsityömalleina.

  VastaaPoista
 3. Kuinka sekasin ihmisen täytyy olla että tuhlaa rahojaan lastenvaatteisiin jotta sais ne puettua NUKELLE ja otettua hiekkalaatikolla kuvia NUKESTA? Kai naapurit kiertää jo kaukaa?

  VastaaPoista
 4. Kuin tylsää täytyy ihmisel olla et näkee vaivaa jostain tollasest asiasta? :) et selvästikään oo tutustunut aiheeseen lähemmin, mulla on kuitenki vain 2 rebornia, jotka oon ite harrasuksena tehny.täytyy sanoa, että mieluumin sinut kiertäisin kaukaa, tuntuu sulla jonkun verran olevan tota turhaa arvostelun armolahjaa. ;)

  VastaaPoista
 5. Internetissä ihmisillä on turhaa aikaa ja tylsää, se saa jotkut harrastamaan anonyyminä tekoja, joita eivät omissa nimissään viitsisi. Samalla tapaa kuin osa tekee typeryyksiä kännissä, sellasia mitä eivät muuten selväpäisenä omana itsenään kehtaisi. Onneksi internetiin mahtuu tekstiä, kuten maailmaan melua. :)
  Ps. hienot ovat sivun nukkekuvat.

  VastaaPoista